ŚNIADANIE:
Pasztet z zielonej soczewicy z cukinią, marchewką, chili, kuminem, pomidorkami cherry oraz świeżym pieczywem pełnoziarnistym
II ŚNIADANIE:
Waniliowy serniczek na zimno z musem truskawkowym oraz kokosem
OBIAD:
Tradycyjna
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowo – musztardowym; kasza jęczmienna oraz surówka z pora z jabłkiem
Wegetariańska
Jajko na twardo w sosie pieczarkowo – musztardowym; kasza jęczmienna oraz surówka z pora z jabłkiem
PRZEKĄSKA:
Pasta z zielonego groszku z miętą oraz pomidorkami cherry i natką pietruszki; pieczywo pełnoziarniste
KOLACJA:
Tradycyjna
Szaszłyki z kurczakiem marynowanym w curry, żółtą papryką, czerwoną cebulką oraz ananasem i koperkiem; ryż paraboliczny z dzikim
Wegetariańska
Szaszłyki z serkiem capri marynowanym w curry, żółtą papryką, czerwoną cebulką oraz ananasem i koperkiem; ryż paraboliczny z dzikim
Dzisiejsza przekąska oraz kolacja – pyszności!
Serniczek też niczego sobie!